Loading...

Социалната мрежа на България

Автокаско - печелим или губим с него от блога на Dobri

Когато става въпрос за сключването на Автокаско, то прави ни силно впечатление, че огромна част от хората в обществото са в готовност да изкажат компетентното си мнение за този вид застраховка. Значителен процент от гражданите подкрепят този вид услуга, тъй като точно този процент от тях се стреми цял живот да си подсигури спокойствие, което ние смятаме, че е наистина важно.


Разбира се, не можем да отречем факта, че съществуват и такива граждани, за които тази застраховка  представлява хвърлени на вятъра не малка сума пари. Истината е, че хората сме напълно различни и имаме свои гледни точки и разбирания по отделните въпроси.

В тази статия нямаме ни най-малко за цел да ви убеждаваме в нещо, в което не вярвате.


Поставили сме си една наистина сложна задача, свързана с това да проучим из основи въпроса за застраховката Автокаско и ще споделим всичко научено с вас. Преди да продължим напред ще вмъкнем, че всеки един от редовете, изписани по-долу, съдържа напълно достоверна информация, на която можете да се доверите.


Онези от вас, които имат въпроси, а отговори за тях все още не са получили и няма да ги открият в днешната ни статия, то ние им предлагаме да посетят https://smartins.bg/, където ще попаднат не само на едни от най-реномираните компании, предлагащи Автокаско, но също така имат възможността да бъдат информирани и съветвани от истински професионалисти в тази област, които са наясно с това как да помогнат на гражданите, така че казусът им в най-скоро време да остане в миналото.


Какво трябва да знаем за застраховка Автокаско


Смятаме, че що си отговорите на този въпрос, то сами можете д стигнете до извода дали сключването на този вид застраховка е вашето правилно решение или сте на прага да инвестирате значителна сума средства на вятъра.


Първото, което ще споделим с вас, е свързано с това какво всъщност покрива този вид услуга. Представете си, че попаднете в графата на потърпевшите и в един неочакван ден вашият автомобил бъде откраднат. Как бихте реагирали? Навярно ще съобщите в полицията с надеждата, че много скоро ще има информация за превозното ви средство и крадецът ще бъде разкрит.


Нека бъдем реалисти и мислим обективно. Не повече от 10% от случаите с откраднати автомобили биват разрешени и крадците биват открити. Останалите 90% остават така, без да има каквото и да било раздвижване. Какъв е шансът точно вие да се окажете късметлии? Минимален е той и сме сигурни, че разумните и трезвомислещи потребители знаят това.


Онези от вас, които са дръзнали да си направят застраховка Автокаско, знаят, че при един подобен инцидент, то те няма да претърпят кой знае какви финансови щети, тъй като компанията, с която са сключили договор, ще им възстанови сумата, на която предварително е бил оценен техният автомобил.


Онези от вас, които непрестанно шофират в големия град и не минава ден, в който да не се разминат с неопитни шофьори, знаят, че изключително често се случва да избегнат на косъм ПТП. Благодарение на застраховка Автокаско, то вие няма за какво да се страхувате, тъй като дори да изпаднете в подобна ситуация, то щетите ще бъдат редуцирани, без значение дали сте виновната страна или не.


Коментари

Няма коментари
Трябва да си логнат за да коментираш